Metalli- ja teräsrakenteet sekä hitsaustyöt luotettavasti Raahessa

Pyydä tarjous

Hummasti Metallityöt Raahesta tarjoaa metalli- ja teräsrakenteet sekä tekee erilaiset hitsaustyöt vuosien ammattitaidolla. Olemme toimineet alalla yli 20 vuotta ja teemme töitä muun muassa kiinteistöille ja pienteollisuuden tarpeisiin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Vaikka palvelemme pääsääntöisesti erikokoisia yrityksiä, tarjoamme palveluitamme, kuten metallisten ja teräksisten aitojen ja porttien valmistusta, myös kotitalouksille.

Toimimme kaikkien töiden suhteen korkeita laatukriteerejä noudattaen ja voimme tarjota asiakkaillemme myös nopeat aikataulut – korkeasta laadustamme tinkimättä. Hyödynnä ammattitaitoamme, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tuotteiden ja palvelujen suhteen!

Palvelua yrityksille

Alihankintakonepajamme palvelee Raahessa ja koko Pohjois-Pohjanmaalla. Olemme erikoistuneet metalli- ja teräsrakenteisiin, joita valmistamme tilauksesta teollisuus- ja konepajayrityksille. Olemme myös ammattitaitoisia hitsareita, ja meillä on luvat mig-, tig- sekä puikkohitsaukseen. Teemme töitä projektiluontoisesti ja myös pidempinä toimeksiantoina. Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä kanssamme, ota yhteyttä ja kerro meille enemmän yrityksesi tarpeista.

Lue lisää yrityksestämme!

Monipuolinen osaaminen

Teemme monipuolisesti erilaiset metalli- ja teräsrakenteet yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Olemme myös kokeneita ja osaavia hitsaajia. Etsit sitten metallityöntekijää uuden portin valmistukseen tai hitsaajaa pienteollisuuden tarpeisiin, me palvelemme sinua. Saat meiltä:

  • Metallirakenteet ja teräsrakenteet yritysten tarpeisiin

  • Metallirakenteet ja teräsrakenteet yksityishenkilöille, kuten aidat, portit, pyöräkatokset ja muut rakenteet sekä kokonaisuudet

  • Mig-, tig- ja puikkohitsaukset.

Tutustu aiempien töidemme kuvagalleriaan

Korkeat laatukriteerit

Kokeneena konepajana tunnemme vaativatkin laatukriteerit täyttävät työtavat. Oli kyse sitten pienestä tai isosta työstä, noudatamme kovia laatustandardejamme ammattiylpeyttä tuntien. Valitsemme materiaalit huolella jokaiseen työhön sen kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Meidän kanssamme asioidessasi voit siis luottaa laadukkaaseen lopputulokseen. Pystymme toimittamaan tilaukset nopeallakin aikataululla. Kysy lisää, jos teräsrakenteet tai muut palvelumme kiinnostavat!

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hummasti Metallityöt

Hitsarinkatu 3
92120 Raahe

 0400 590 417 

 myynti@hummasti.fi

Y-tunnus: 1845479-9

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.